Rynek Wrocław

Mule

Mule gotowane w białym winie, z czosnkiem i pietruszką

Kalamari

Panierowane w mące kawałki kalmarów (również macki), podawane z sałatką GRECO, frytkami i ćwiartką cytryny.

Tsipoura / Dorada

Dorada z grilla w zestawie z sałatką GRECO.

Filet z łososia

Grillowany filet z łososia podawany z sałatką GRECO, oliwkami, tzatzikami, pieczonymi ziemniakami lub frytkami.

Uczta z owocami morza

>Saganaki garides / 200 g
>Saganaki mydia (z małżami) / 180 g
>rybki greckie Atherina / 150 g
>kalmary / 150 g
>ośmiorniczki i małże / 150 g
>sałatka GRECO / 300 g
>nigiri dolmadakia / 160 g
>tzatziki / 150 g.
>grillowany chleb z oliwą i oregano / 3 szt
>frytki / 180 g.

Ta uczta wspomnienie wakacji i podróż do słonecznej Grecji.
W zestawie karafka wina 0,5 lub dwa napoje 0,2 L. Smacznego!